Kraftens hus i TV4 Nyhetsmorgon

Bästa tänkbara marknadsföring när Kraftens hus var med i morgon-tv. Nu hoppas vi på att än fler besökare tar sig över tröskeln och varför inte också tar med sig en kompis.

TV-debut

När TV4 Nyhetsmorgon hörde av sig till Kraftens hus Stockholm och ville ha oss med i sändning kändes det riktigt riktigt stort. Att få vara med i direktsändning och nå ut till en helt ny publik måste vara den finaste marknadsföring vi kan få. Verksamhetsledare Lotta Forsberg och Anders Löfbom, en av våra redan trogna besökare, satt lugnt i studion och lät sig intervjuas om vad Kraftens hus är för något. Det kom tydligt fram att det finns fler Kraftens hus och att det nu bubblar runt om i landet.

Klicka här om du missade inslaget.

Kraftens hus även på plats på Järvaveckan

För att nå ut ännu mer är Kraftens hus Stockholm denna vecka också på Järvaveckan. Det ger oss möjlighet att plats i norrort och kan möta fler nya besökare som talar andra språk än svenska. Vi har låtit översätta broschyrer och vykort till flera språk och hälsoinformatörer från Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland ställer upp och agerar tolkar när så behövs.