Nyheter

Krafttag på Kraftens hus

Den här dagen cyklas det Vätternrundan inomhus, och vill du kan du pröva på salsa, kampsport, eller mediyoga. Dessutom kommer goda saker att serveras och det blir ansiktsmålning för de små. Välkommen lördagen den 16 mars - en dag som höjer pulsen.

Läs mer

Årsmöte på Kraftens hus den 20 mars 18.00

Den 20 mars kl. 18.00-20.00 är det årsmöte på Kraftens hus Stockholm. Från kl. 17.00 är alla välkomna att mingla och se våra nya lokaler. Adressen är Hantverkargatan 45, Hus G i parken mellan Landstingshuset och Norr Mälarstrand. (Karta) Motioner från betalande medlemmar ska vara oss tillhanda senast 19/2 på: stockholm@kraftenshus.se Det är också dags att förnya medlemsskapet i Kraftens hus. Sätt gärna in 100 kr med Swish 123 424 00 99 eller sätt in via bankgiro 5916-0499.   Varmt välkomna! Maria Wahlström Norlin Ordförande Kraftens hus Stockholm

Läs mer

Miljonanslag från Sjöbergstiftelsen

Vi är otroligt glada över att Sjöbergstiftelsen har skänkt ett stort bidrag till Kraftens hus Sverige under två år. Tack vare detta bidrag kan det om fyra år finnas ett Kraftens hus i alla sjukvårdsregioner. Kraftens hus vänder sig till alla människor i Sverige som är cancerberörda och erbjuder ett komplement till cancervård och cancerrehabilitering. Kraftens hus finns för närvarande i Sjuhärad, Stockholm och Göteborg.

Läs mer

Månadens porträtt – Jon Svednell

Månadens porträtt – Jon Svednell

Han har cyklat Vätternrundan två gånger och har precis avverkat Cykelvasan. Kanske inte så märkvärdiga prestationer för andra 39-åriga män men Jon Svednell är ingen vanlig, fullt frisk ung man. Sedan 2017 lever han med en obotlig cancer.

— Jag har haft det tungt i perioder men aldrig låtit sjukdomen ta över, säger Jon, som idag samlar in pengar till cancersjuka och älskar Kraftens hus, den återhämtningsplats han så väl själv hade behövt när han blev sjuk.

Läs mer

Månadens porträtt – Eva Jonsson

Månadens porträtt – Eva Jonsson

Nu börjar en ny porträttserie som skrivs av Evelyn Pesikan på ideell basis. Evelyn är frilansande medicinskribent som har skrivit om cancer i mer än 35 år. Hon kommer att spegla verksamheten genom att möta cancerberörda människor som valt att hämta kraft på Stockholms nya kraftcenter – Kraftens hus Stockholm. Eva Jonsson är först ut.

Läs mer